Johan Derksen over Gouden Televizierring: 'Even Tot Hier moet winnen' (video)

Johan Derksen over Gouden Televizierring: 'Even Tot Hier moet winnen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over <em>Gouden Televizierring</em>: '<em>Even Tot Hier</em> moet winnen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vindt dat Even Tot Hier de Gouden Televizierring moet winnen. Dat zei hij vrijdag in Vandaag Inside. Natuurlijk gunt hij het zijn vriend John de Bever (De Bevers), maar 'die jongens maken al acht jaar een echt goed programma.' Het Jachtseizoen is de derde genomineerde. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen vindt dat Even Tot Hier de Gouden Televizierring moet winnen. Dat zei hij vrijdag in Vandaag Inside. Natuurlijk gunt hij het zijn vriend John de Bever (De Bevers), maar 'die jongens maken al acht jaar een echt goed programma.' Het Jachtseizoen is de derde genomineerde.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV