Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent

Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Henk van de Ven deed in 2020 mee aan Married at first Sight. In dat programma werd hij gekoppeld aan Chantal. Hoewel die relatie al snel strandde, vond Henk wel de liefde bij Katja. Voor haar schreef hij een nummer en die laat hij horen op het podium.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>MAFS- deelnemer</em> Henk maakt geen indruk in <em>Holland’s got talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Henk van de Ven deed in 2020 mee aan Married at first Sight. In dat programma werd hij gekoppeld aan Chantal. Hoewel die relatie al snel strandde, vond Henk wel de liefde bij Katja. Voor haar schreef hij een nummer en die laat hij horen op het podium. Tekst gaat verder onder de video. Henk van de VenHenk maakt bij Holland's Got Talent zijn officiele entree op de bühne, hij trad op met zijn eigen feestelijke single 'Je bent niet te weerstaan'. Dan Karaty leek echter niet bepaald onder de indruk van zijn optreden en hij was dan ook de eerste die de rode exit-knop indrukte. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent

Henk van de Ven
Henk maakt bij Holland's Got Talent zijn officiele entree op de bühne, hij trad op met zijn eigen feestelijke single 'Je bent niet te weerstaan'. Dan Karaty leek echter niet bepaald onder de indruk van zijn optreden en hij was dan ook de eerste die de rode exit-knop indrukte.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV