Op1 gemist? Tineke Schouten zit 40 jaar in het vak: 'Ik speel mensen van vlees en bloed'

Op1 gemist? Tineke Schouten zit 40 jaar in het vak: 'Ik speel mensen van vlees en bloed'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Tineke Schouten zit 40 jaar in het vak: 'Ik speel mensen van vlees en bloed' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tineke Schouten staat al meer dan veertig jaar op de planken. Ter ere van dat jubileum werd ze een jaar lang gevolgd met een documentaire als resultaat. Wat is het geheim achter haar succes en wie is de vrouw achter het typetje Tineke? 'Ik wil altijd een mens van vlees en bloed zien als ik speel.' De documentaire De Vele Gezichten van Tineke Schouten is zaterdag 24 september om 22.30 uur te zien op NPO1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Tineke Schouten zit 40 jaar in het vak: 'Ik speel mensen van vlees en bloed'

Tineke Schouten staat al meer dan veertig jaar op de planken. Ter ere van dat jubileum werd ze een jaar lang gevolgd met een documentaire als resultaat. Wat is het geheim achter haar succes en wie is de vrouw achter het typetje Tineke? 'Ik wil altijd een mens van vlees en bloed zien als ik speel.'

De documentaire De Vele Gezichten van Tineke Schouten is zaterdag 24 september om 22.30 uur te zien op NPO1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's