Henk uit MAFS kan niet alleen trouwen maar ook zingen (Shownieuws)

Henk uit MAFS kan niet alleen trouwen maar ook zingen (Shownieuws)

Henk, bekend van Married at First Sight vertelt in Shownieuws over zijn optreden bij Holland's Got Talent. Henk wilde aan Nederland laten zien dat hij niet alleen kan trouwen (deed hij al drie keer) maar ook kan zingen. Ondanks dat hij niet door is, vond hij het wel een hele leuke ervaring en heeft hij er vrede mee.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Henk uit <em>MAFS</em> kan niet alleen trouwen maar ook zingen (<em>Shownieuws</em>) Henk, bekend van Married at First Sight vertelt in Shownieuws over zijn optreden bij Holland's Got Talent. Henk wilde aan Nederland laten zien dat hij niet alleen kan trouwen (deed hij al drie keer) maar ook kan zingen. Ondanks dat hij niet door is, vond hij het wel een hele leuke ervaring en heeft hij er vrede mee. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: oud-MAFS kandidaat Henk doet mee aan Holland's Got Talent Bekijk deze video » Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's