Crime: Irvine Welsh's Crime gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Irvine Welsh's Crime gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Irvine Welsh's Crime

Crime: Irvine Welsh's Crime gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de zesdelige Britse misdaadserie Irvine Welsh's Crime van start op NPO 2. De komende weken kun je op de late zaterdagavond genieten van een dubbelaflevering van deze spannende serie. BoekDe miniserie Crime is gebaseerd op het gelijknamige boek van de vermaarde schrijver Irvine Welsh, wiens romans Trainspotting en Filth ook al een filmadaptatie kregen. In Crime belanden we in de Schotse hoofdstad Edinburgh, waar de straten lang niet altijd veilig zijn. Het is aan inspecteur Ray Lennox om zaken op te lossen en daders te pakken. MonstersDat lukt echter niet altijd, en hij wordt gekweld door de wetenschap dat er monsters nog vrij rondlopen. Ondanks alles gaat hij stug door met zijn werk. In de eerste aflevering van Crime wordt een schoolmeisje ontvoerd in Edinburgh. Samen met zijn nieuwe partner wordt Ray Lennox op de zaak gezet, terwijl hij ook eigen trauma's uit het verleden moet verwerken. Bekijk ook The Rookie seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Crime: Irvine Welsh's Crime gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond gaat de zesdelige Britse misdaadserie Irvine Welsh's Crime van start op NPO 2. De komende weken kun je op de late zaterdagavond genieten van een dubbelaflevering van deze spannende serie.

Boek
De miniserie Crime is gebaseerd op het gelijknamige boek van de vermaarde schrijver Irvine Welsh, wiens romans Trainspotting en Filth ook al een filmadaptatie kregen. In Crime belanden we in de Schotse hoofdstad Edinburgh, waar de straten lang niet altijd veilig zijn. Het is aan inspecteur Ray Lennox om zaken op te lossen en daders te pakken.

Monsters
Dat lukt echter niet altijd, en hij wordt gekweld door de wetenschap dat er monsters nog vrij rondlopen. Ondanks alles gaat hij stug door met zijn werk. In de eerste aflevering van Crime wordt een schoolmeisje ontvoerd in Edinburgh. Samen met zijn nieuwe partner wordt Ray Lennox op de zaak gezet, terwijl hij ook eigen trauma's uit het verleden moet verwerken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV