Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in vechtpartij over schade in Den Haag

Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in vechtpartij over schade in Den Haag

Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in <em>vechtpartij</em> over schade in Den Haag Na een ongeval met drie personenauto's vrijdagavond in Den Haag, is een vechtpartij ontstaan. De gemoederen liepen hoog op toen een van de betrokken automobilisten erg boos werd om de schade op zijn auto. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Twitteraars vol lof over Farid Azarkan, die uithaalt naar Geert Wilders: "IJzersterk" Bekijk deze video » Zien: Agractie-voorman Bart Kemp in HLF8 over straffen tegen rellende boeren Bekijk deze video » Saskia Belleman over rechtszaak protesterende boeren: "Veroordeeld voor openlijk geweld" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na een ongeval met drie personenauto's vrijdagavond in Den Haag, is een vechtpartij ontstaan. De gemoederen liepen hoog op toen een van de betrokken automobilisten erg boos werd om de schade op zijn auto.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's