Jinek: Waldemar Torenstra speelt 'Matthijs van Nieuwkerk' in comedyserie FIVE LIVE

Jinek: Waldemar Torenstra speelt 'Matthijs van Nieuwkerk' in comedyserie FIVE LIVE

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

De nieuwe serie FIVE LIVE is vanaf 2 oktober te zien op SBS6. In de comedyserie spelen Wademar Torenstra en Linda de Mol een talkshowduo én ex-liefdesduo en dat blijkt geen goede combinatie.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Waldemar Torenstra speelt 'Matthijs van Nieuwkerk' in comedyserie <em>FIVE LIVE</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe serie FIVE LIVE is vanaf 2 oktober te zien op SBS6. In de comedyserie spelen Wademar Torenstra en Linda de Mol een talkshowduo én ex-liefdesduo en dat blijkt geen goede combinatie. Lees verder onder de video. PresentatorWaldemar Torenstra speelt dus een van de presentatoren van de talkshow FIVE LIVE en hij is daarmee een soort combinatie van Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw, zo vertelde hij in Jinek. En dat zie je vooral aan de pruik. FIVE LIVE is vanaf 2 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6, en vanaf 5 oktober op Videoland. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Waldemar Torenstra speelt 'Matthijs van Nieuwkerk' in comedyserie FIVE LIVE

Presentator
Waldemar Torenstra speelt dus een van de presentatoren van de talkshow FIVE LIVE en hij is daarmee een soort combinatie van Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw, zo vertelde hij in Jinek. En dat zie je vooral aan de pruik.

FIVE LIVE is vanaf 2 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6, en vanaf 5 oktober op Videoland. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's