Lies Visschedijk ziet eigen sekscene FIVE LIVE in Jinek: 'Hoop dat mijn kinderen al slapen'

Lies Visschedijk ziet eigen sekscene FIVE LIVE in Jinek: 'Hoop dat mijn kinderen al slapen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Lies Visschedijk ziet eigen sekscene <em>FIVE LIVE</em> in <em>Jinek</em>: 'Hoop dat mijn kinderen al slapen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Hectiek, spanning, spraakmakende gasten, waardeloze gasten, gasten die afzeggen, en heel veel ijdelheid: welkom in de wondere wereld van de talkshow, de plek waar de nieuwe serie van Linda de Mol zich afspeelt. Lies Visschedijk speelt een gestreste eindredacteur die 'voortdurend fantaseert over seks met haar baas, maar ze wil het eigenlijk niet.' FIVE LIVE is vanaf 2 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6, en vanaf 5 oktober op Videoland. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lies Visschedijk ziet eigen sekscene FIVE LIVE in Jinek: 'Hoop dat mijn kinderen al slapen'

Hectiek, spanning, spraakmakende gasten, waardeloze gasten, gasten die afzeggen, en heel veel ijdelheid: welkom in de wondere wereld van de talkshow, de plek waar de nieuwe serie van Linda de Mol zich afspeelt. Lies Visschedijk speelt een gestreste eindredacteur die 'voortdurend fantaseert over seks met haar baas, maar ze wil het eigenlijk niet.'

FIVE LIVE is vanaf 2 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6, en vanaf 5 oktober op Videoland. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's