Unieke beelden: Annemiek van Vleuten opnieuw wereldkampioen na heroïsche sprint

Unieke beelden: Annemiek van Vleuten opnieuw wereldkampioen na heroïsche sprint

Zaterdag 24 september 2022 om 10:15

Het leek een onmogelijke prestatie, maar Annemiek van Vleuten is opnieuw wereldkampioen wielrennen geworden. Met een gebroken elleboog en een gebutste flank sprintte ze op unieke wijze naar het kampioenschap in het Australische Wollongong. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Unieke beelden: <em>Annemiek van Vleuten</em> opnieuw wereldkampioen na heroïsche sprint Het leek een onmogelijke prestatie, maar Annemiek van Vleuten is opnieuw wereldkampioen wielrennen geworden. Met een gebroken elleboog en een gebutste flank sprintte ze op unieke wijze naar het kampioenschap in het Australische Wollongong. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Gebroken elleboogNa 167 kilometers koers leken de kansen van Van Vleuten verkeken. Mede door haar gebroken elleboog kwam ze niet meer voorin het peloton terecht. In de laatste kilometers sloot ze toch nog aan en deed het onmogelijke. Achter Van Vleuten eindigde de Belgische Lotte Kopecky als tweede, gevolgd door Silvia Persico. Bekijk de video hierboven. ZIEN: Lorena Wiebes wint EK wielrennen op de weg in machtige sprint Bekijk deze video » Samenvatting Simac Ladies Tour etappe 2: Lorena Wiebes wint weer Bekijk deze video »
Wielrennen :
Unieke beelden: Annemiek van Vleuten opnieuw wereldkampioen na heroïsche sprint

Gebroken elleboog
Na 167 kilometers koers leken de kansen van Van Vleuten verkeken. Mede door haar gebroken elleboog kwam ze niet meer voorin het peloton terecht. In de laatste kilometers sloot ze toch nog aan en deed het onmogelijke. Achter Van Vleuten eindigde de Belgische Lotte Kopecky als tweede, gevolgd door Silvia Persico.

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's