Zien: beelden over het leven van wonderkind Laurent Simons (NOS Jeugdjournaal)

Zien: beelden over het leven van wonderkind Laurent Simons (NOS Jeugdjournaal)

Zien: beelden over het leven van wonderkind <em>Laurent Simons</em> (<em>NOS Jeugdjournaal</em>) De superslimme Laurent is pas 12 jaar oud en is nu al klaar met een master-studie op de universiteit. In de afgelopen twee jaar is hij gevolgd door de camera en vanaf nu is er de documentaire 'Laurent, het wonderkind' op Videoland over hem te zien. OnsterfelijkheidLaurent vindt zichzelf niet uniek: "Ik ben gewoon Laurent, ik ga gewoon snel door de stof." Hij heeft wel een bijzonder doel: door middel van onderzoek levens te verlengen en onsterfelijkheid te bereiken om zijn opa die hartpatiënt is te helpen. En natuurlijk ook andere opa's en oma's die ziek zijn te kunnen helpen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Jinek: Laurent Simons (12) wil de mens onsterfelijk maken door kunstmatige organen Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind, nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: beelden over het leven van wonderkind Laurent Simons (NOS Jeugdjournaal)

De superslimme Laurent is pas 12 jaar oud en is nu al klaar met een master-studie op de universiteit. In de afgelopen twee jaar is hij gevolgd door de camera en vanaf nu is er de documentaire 'Laurent, het wonderkind' op Videoland over hem te zien.

Onsterfelijkheid
Laurent vindt zichzelf niet uniek: "Ik ben gewoon Laurent, ik ga gewoon snel door de stof." Hij heeft wel een bijzonder doel: door middel van onderzoek levens te verlengen en onsterfelijkheid te bereiken om zijn opa die hartpatiënt is te helpen. En natuurlijk ook andere opa's en oma's die ziek zijn te kunnen helpen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's