VI in de Wandelgangen: Roxane Knetemann vond op de foto met fan leukste wandelgang ever!

VI in de Wandelgangen: Roxane Knetemann vond op de foto met fan leukste wandelgang ever!

<em>VI in de Wandelgangen</em>: <em>Roxane Knetemann</em> vond op de foto met fan leukste wandelgang ever! De dagelijkse afsluiting van Vandaag Inside waarin Wilfred Genee napraat met een van de gasten, werd eventjes verstoord door een fan. Vrijdag sprak Wilfred met Roxane Knetemann in In de Wandelgangen. Nadat Roxanne Wilfred uitgebreid uitleg over haar slaappatroon had gegeven, kwam een fan aangewandeld en zij mocht een selfie met hen maken. Volgens Rox was dit de leukste wandelgang ever! Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De dagelijkse afsluiting van Vandaag Inside waarin Wilfred Genee napraat met een van de gasten, werd eventjes verstoord door een fan. Vrijdag sprak Wilfred met Roxane Knetemann in In de Wandelgangen. Nadat Roxanne Wilfred uitgebreid uitleg over haar slaappatroon had gegeven, kwam een fan aangewandeld en zij mocht een selfie met hen maken. Volgens Rox was dit de leukste wandelgang ever!

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV