Hart van Nederland: man aangehouden voor vernieling auto's in Ter Apel (video)

Hart van Nederland: man aangehouden voor vernieling auto's in Ter Apel (video)

<em>Hart van Nederland</em>: man aangehouden voor vernieling auto's in <em>Ter Apel</em> (video) In Ter Apel zijn vannacht ongeveer dertig auto's vernield. Met vermoedelijk een steen of tegel heeft iemand zich op de ruiten uitgeleefd. Een man is aangehouden, mogelijk is er een tweede verdachte die nog niet is gevonden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: 'Cocaïne gevonden in bloed chauffeur truckdrama Nieuw-Beijerland' Bekijk deze video » Hart van Nederland: werk- en celstraffen geëist tegen rellende boeren (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in vechtpartij over schade in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Ter Apel zijn vannacht ongeveer dertig auto's vernield. Met vermoedelijk een steen of tegel heeft iemand zich op de ruiten uitgeleefd. Een man is aangehouden, mogelijk is er een tweede verdachte die nog niet is gevonden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV