Zien: Man wil vogel uit boom redden in Dordrecht, maar valt van ladder en overlijdt

Zien: Man wil vogel uit boom redden in Dordrecht, maar valt van ladder en overlijdt

Wat een goedbedoelde reddingsactie had moeten zijn, is geëindigd in een drama. Een man is zaterdagochtend in Dordrecht van een ladder gevallen, toen hij een vogel uit een boom probeerde te redden. De man heeft de val niet overleefd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Man wil vogel uit boom redden in <em>Dordrecht</em>, maar <em>valt van ladder</em> en overlijdt Wat een goedbedoelde reddingsactie had moeten zijn, is geëindigd in een drama. Een man is zaterdagochtend in Dordrecht van een ladder gevallen, toen hij een vogel uit een boom probeerde te redden. De man heeft de val niet overleefd. Tekst gaat verder onder de video. Geschrokken buurtbewoner"Ik kwam terug van het boodschappen doen en toen zag ik hem daar, onder de ladder, doodstil liggen. De ambulance was toen nog onderweg. Maar ik ben doorgelopen, omdat er al mensen bij waren om hem te helpen", aldus een geschrokken buurtbewoner. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in vechtpartij over schade in Den Haag Bekijk deze video » Hart van Nederland: man aangehouden voor vernieling auto's in Ter Apel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geschrokken buurtbewoner
"Ik kwam terug van het boodschappen doen en toen zag ik hem daar, onder de ladder, doodstil liggen. De ambulance was toen nog onderweg. Maar ik ben doorgelopen, omdat er al mensen bij waren om hem te helpen", aldus een geschrokken buurtbewoner.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV