Hanne van K3 geeft zwangerschapsupdate: "Ik voel mij echt heel goed"

Hanne van K3 geeft zwangerschapsupdate: "Ik voel mij echt heel goed"

Vandaag was de vuurdoop van de Nederlandse Julia bij K3. Hoewel ze al een tijdje lid is van de meidengroep is het nu pas tijd voor haar eerste liveshow. Marthe, Jullie en een hoogzwangere Hanne konden eindelijk weer los, en natuurlijk was RTL Boulevard ook aanwezig.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hanne</em> van <em>K3</em> geeft <em>zwangerschapsupdate</em>: &quot;Ik voel mij echt heel goed&quot; Vandaag was de vuurdoop van de Nederlandse Julia bij K3. Hoewel ze al een tijdje lid is van de meidengroep is het nu pas tijd voor haar eerste liveshow. Marthe, Jullie en een hoogzwangere Hanne konden eindelijk weer los, en natuurlijk was RTL Boulevard ook aanwezig. Tekst gaat verder onder de video. ZwangerschapsupdateVooralsnog verandert er niets door haar zwangerschap en zal Hanne haar K3-activiteiten gewoon blijven voortzetten. Ook de voorstellingen van de nieuwe K3-show in Nederland in het najaar van 2022 en Vlaanderen in het voorjaar van 2023 gaan door. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hanne van K3 geeft zwangerschapsupdate: "Ik voel mij echt heel goed"

Zwangerschapsupdate
Vooralsnog verandert er niets door haar zwangerschap en zal Hanne haar K3-activiteiten gewoon blijven voortzetten. Ook de voorstellingen van de nieuwe K3-show in Nederland in het najaar van 2022 en Vlaanderen in het voorjaar van 2023 gaan door.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV