Video: Roger Federer en Rafael Nadal in tranen na laatste tenniswedstrijd

Video: Roger Federer en Rafael Nadal in tranen na laatste tenniswedstrijd

Roger Federer heeft vrijdagavond op een historische avond in Londen de laatste wedstrijd in zijn legendarische loopbaan gespeeld. De fans treuren om zijn afscheid, maar zijn vooral dankbaar voor zijn enorme prestaties en inzet voor de tennissport.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Roger Federer</em> en <em>Rafael Nadal</em> in tranen na laatste tenniswedstrijd Roger Federer heeft vrijdagavond op een historische avond in Londen de laatste wedstrijd in zijn legendarische loopbaan gespeeld. De fans treuren om zijn afscheid, maar zijn vooral dankbaar voor zijn enorme prestaties en inzet voor de tennissport. Tekst gaat verder onder de video. Roger FedererDe Zwitserse tennisicoon verloor op de eerste dag van de Laver Cup samen met Rafael Nadal van de Amerikanen Frances Tiafoe en Jack Sock: 6-4, 6-7 (2) en 9-11. De voormalige nummer één van de wereld won in zijn carrière onder meer twintig Grand Slam-titels en 103 ATP-toernooien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Roger Federer en Rafael Nadal in tranen na laatste tenniswedstrijd

Roger Federer
De Zwitserse tennisicoon verloor op de eerste dag van de Laver Cup samen met Rafael Nadal van de Amerikanen Frances Tiafoe en Jack Sock: 6-4, 6-7 (2) en 9-11. De voormalige nummer één van de wereld won in zijn carrière onder meer twintig Grand Slam-titels en 103 ATP-toernooien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV