Mart Hoogkamer kampt opnieuw met stemproblemen: "Jullie zitten hier voor niets"

Mart Hoogkamer kampt opnieuw met stemproblemen: "Jullie zitten hier voor niets"

Vanavond start Mart Hoogkamer eindelijk met zijn theatertour 'Met een lach en een traan'. Tot eind december staat de agenda van de zanger bommetje vol en Beverwijk is als eerste aan de beurt. RTL Boulevard nam alvast even een kijkje bij de repetitie van de zanger.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> kampt opnieuw met <em>stemproblemen</em>: &quot;Jullie zitten hier voor niets&quot; Vanavond start Mart Hoogkamer eindelijk met zijn theatertour 'Met een lach en een traan'. Tot eind december staat de agenda van de zanger bommetje vol en Beverwijk is als eerste aan de beurt. RTL Boulevard nam alvast even een kijkje bij de repetitie van de zanger. Tekst gaat verder onder de video. StemproblemenDe theatertour-repetities verlopen allesbehalve vlekkeloos, de zanger kampt namelijk met stemproblemen. "Jongens jullie zitten hier vandaag voor niets, jullie krijgen lekker allemaal je kaartjes terug", aldus Mart Hoogkamer. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Mart Hoogkamer kampt opnieuw met stemproblemen: "Jullie zitten hier voor niets"

Stemproblemen
De theatertour-repetities verlopen allesbehalve vlekkeloos, de zanger kampt namelijk met stemproblemen. "Jongens jullie zitten hier vandaag voor niets, jullie krijgen lekker allemaal je kaartjes terug", aldus Mart Hoogkamer.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV