NOS Voetbal Nations League Nederland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League Nederland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Nederland - België (Nations League)

NOS Voetbal Nations League Nederland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20.15 uur voorbeschouwing en om 20.45 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - België in Groep A4 van de Nations League. Het is de laatste wedstrijd in de groepsfase van deze Nations League. Het duel is ook live te volgen op de livestream via Gids.tv. FinalerondeHet Nederlands elftal is zeer dicht bij plaatsing voor de finaleronde. Oranje mag vanavond zelfs in de eigen Johan Cruijff Arena nog met 0-3 verliezen van België. Die kans lijkt niet groot, want Louis van Gaal heeft zijn team in vorm gekregen. Donderdag werd nog met 0-2 gewonnen van Polen, dankzij treffers van Cody Gakpo en Steven Bergwijn. Grote zegeBij België zullen de gedachten nog weleens teruggaan naar 3 juni 2022. Toen kwam het Nederlands elftal op bezoek in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel - en daar kreeg België een ongekende oorwassing van de Noorderburen. Memphis Depay (2x), Denzel Dumfries en Steven Bergwijn zorgden voor een 0-4 voorsprong, waarna alleen Michy Batshuayi iets terug kon doen. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Wales (Nations League) Bekijk deze video » Samenvatting Polen - Nederland (Nations League) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 20.15 uur voorbeschouwing en om 20.45 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - België in Groep A4 van de Nations League. Het is de laatste wedstrijd in de groepsfase van deze Nations League. Het duel is ook live te volgen op de livestream via Gids.tv.

Finaleronde
Het Nederlands elftal is zeer dicht bij plaatsing voor de finaleronde. Oranje mag vanavond zelfs in de eigen Johan Cruijff Arena nog met 0-3 verliezen van België. Die kans lijkt niet groot, want Louis van Gaal heeft zijn team in vorm gekregen. Donderdag werd nog met 0-2 gewonnen van Polen, dankzij treffers van Cody Gakpo en Steven Bergwijn.

Grote zege
Bij België zullen de gedachten nog weleens teruggaan naar 3 juni 2022. Toen kwam het Nederlands elftal op bezoek in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel - en daar kreeg België een ongekende oorwassing van de Noorderburen. Memphis Depay (2x), Denzel Dumfries en Steven Bergwijn zorgden voor een 0-4 voorsprong, waarna alleen Michy Batshuayi iets terug kon doen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV