Back Home met William Rutten in Humberto op Zaterdag, bekijk de beelden

Back Home met William Rutten in Humberto op Zaterdag, bekijk de beelden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Humberto Tan is een nieuwe reeks begonnen in zijn talkshow Humberto. Gisteren zagen we de eerste aflevering van de nieuwe serie Back Home. Terug naar de plek toen ze nog niet bekend waren. Terug naar hun ouderlijk huis. Waar woonde je toen je 10, 11, 12 jaar oud was. De eerste in de reeks is fotograaf William Rutten. Bekijk het fragment hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Back Home</em> met <em>William Rutten</em> in <em>Humberto op Zaterdag</em>, bekijk de beelden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan is een nieuwe reeks begonnen in zijn talkshow Humberto. Gisteren zagen we de eerste aflevering van de nieuwe serie Back Home. Terug naar de plek toen ze nog niet bekend waren. Terug naar hun ouderlijk huis. Waar woonde je toen je 10, 11, 12 jaar oud was. De eerste in de reeks is fotograaf William Rutten. Bekijk het fragment hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: MEAU zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij Humberto op zondag Bekijk deze video » Louis van Gaal bij Humberto: 'Zo staat Oranje er nu voor, in aanloop naar WK in Qatar' Bekijk deze video »
TV :
Back Home met William Rutten in Humberto op Zaterdag, bekijk de beelden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV