Humberto op Zaterdag: bekijk het optreden van Philip Glaubitz met Under my skin

Humberto op Zaterdag: bekijk het optreden van Philip Glaubitz met Under my skin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Humberto Tan gaat met 'Unplugged' opzoek naar zangtalent. Philip Glaubitz zingt zaterdag live het nummer I've got you under my skin in Humberto op Zaterdag. Bekijk het optreden hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em>: bekijk het optreden van Philip Glaubitz met <em>Under my skin</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan gaat met 'Unplugged' opzoek naar zangtalent. Philip Glaubitz zingt zaterdag live het nummer I've got you under my skin in Humberto op Zaterdag. Bekijk het optreden hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal haalt uit naar media bij Humberto: "Dat vind ik zó ver beneden peil" Bekijk deze video » Louis van Gaal openhartig over gevecht met prostaatkanker: "Ik had een katheter" Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag: bekijk het optreden van Philip Glaubitz met Under my skin

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV