Hart van Nederland: fietser (54) in Breda overleden door aanrijding met auto (video)

Hart van Nederland: fietser (54) in Breda overleden door aanrijding met auto (video)

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (54) in Breda overleden door aanrijding met auto (video) In Breda is een 54-jarige fietser in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen door een aanrijding met een auto. Een van de vier inzittenden van de auto raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man aangehouden voor vernieling auto's in Ter Apel (video) Bekijk deze video » Zien: Man wil vogel uit boom redden in Dordrecht, maar valt van ladder en overlijdt Bekijk deze video » Treinongeluk in Weert: honderden passagiers ontspoord (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Breda is een 54-jarige fietser in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen door een aanrijding met een auto. Een van de vier inzittenden van de auto raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV