WNL op Zondag: europarlementariër Assita Kanko over hoofddoekdragende vrouwen

WNL op Zondag: europarlementariër Assita Kanko over hoofddoekdragende vrouwen

Veel vrouwen dragen een hoofddoek uit vrije wil. Ze willen zich niet op hun mooist aan de buitenwereld laten zien. Hun schoonheid is alleen voor hun partner. Sommige mensen, waaronder Europarlementariër Assita Kanko vindt dat je een hoofddoek niet draagt uit vrije wil en is te gast bij WNL op Zondag om haar mening te vertellen: "De hoofddoek is maar een topje van de ijsberg van alle verplichtingen die opgelegd worden aan vrouwen." Bekijk het fragment hieronder.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL op Zondag</em>: europarlementariër Assita Kanko over hoofddoekdragende vrouwen Veel vrouwen dragen een hoofddoek uit vrije wil. Ze willen zich niet op hun mooist aan de buitenwereld laten zien. Hun schoonheid is alleen voor hun partner. Sommige mensen, waaronder Europarlementariër Assita Kanko vindt dat je een hoofddoek niet draagt uit vrije wil en is te gast bij WNL op Zondag om haar mening te vertellen: "De hoofddoek is maar een topje van de ijsberg van alle verplichtingen die opgelegd worden aan vrouwen." Bekijk het fragment hieronder. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opnieuw felle kritiek op Schiphol: 'Annuleerbonus zou naar werknemers moeten' (video) Bekijk deze video » Video: Nederlandse pomphouders opgelucht nu Duitsers bij ons komen tanken Bekijk deze video »
TV :
WNL op Zondag: europarlementariër Assita Kanko over hoofddoekdragende vrouwen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV