Video: ook ijsbanen gaan zware winter tegemoet door energieprijzen

Video: ook ijsbanen gaan zware winter tegemoet door energieprijzen

Video: ook ijsbanen gaan zware winter tegemoet door <em>energieprijzen</em> De tweeëntwintig Nederlandse kunstijsbanen zijn zoals ieder jaar in september momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het winterseizoen. Maar kunnen ze nog wel open met de enorme stijging van de energieprijzen? 'Het kost enorm veel energie om een ijsbaan koel te houden.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: grote brand bij Volvo-dealer in Mijdrecht, vlammen slaan uit het dak Bekijk deze video » Treinongeluk in Weert: honderden passagiers ontspoord (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (54) in Breda overleden door aanrijding met auto (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De tweeëntwintig Nederlandse kunstijsbanen zijn zoals ieder jaar in september momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het winterseizoen. Maar kunnen ze nog wel open met de enorme stijging van de energieprijzen? 'Het kost enorm veel energie om een ijsbaan koel te houden.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV