Video: Arjen Robben en Robin van Persie krijgen hoogste KNVB-onderscheiding

Video: Arjen Robben en Robin van Persie krijgen hoogste KNVB-onderscheiding

Video: Arjen Robben en Robin van Persie krijgen hoogste <em>KNVB-onderscheiding</em> De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) heeft Arjen Robben en Robin van Persie zondagmiddag benoemd tot bondsridder. Dat is de hoogste onderscheiding die de voetbalbond kent. Wesley Sneijder kreeg vier jaar geleden ook dit erelidmaatschap omdat hij voor 134 interlands speelde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: grote brand bij Volvo-dealer in Mijdrecht, vlammen slaan uit het dak Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (54) in Breda overleden door aanrijding met auto (video) Bekijk deze video » Video: ook ijsbanen gaan zware winter tegemoet door energieprijzen Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) heeft Arjen Robben en Robin van Persie zondagmiddag benoemd tot bondsridder. Dat is de hoogste onderscheiding die de voetbalbond kent. Wesley Sneijder kreeg vier jaar geleden ook dit erelidmaatschap omdat hij voor 134 interlands speelde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV