Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na twee schokkende afleveringen over een man die anorexiapatiënten aanmoedigde nóg meer af te vallen richt Alberto Stegeman zijn pijlen deze week op meer conventionele oplichters in Undercover in Nederland. Hij belandt namelijk in de kozijnenhandel. Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland: Albert Stegeman belandt in de kozijnenhandel (video) Bekijk deze video » BendesIn deze aflevering van Undercover in Nederland onderzoekt Alberto Stegeman meerdere bendes die actief zijn in de kozijnenhandel in ons land. Je raadt het al: deze oplichters vragen grote bedragen als aanbetaling, maar leveren niet en gaan er vervolgens met het geld vandoor. SpaarcentenHet is het aloude verhaal van oplichters die profiteren van de goodwill van klanten. Alberto spreekt veel slachtoffers, die soms hun laatste spaarcenten zagen verdampen door deze bendes. Alberto en zijn team gaan op onderzoek uit en sporen de daders op. Bekijk ook Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen Bekijk deze video » Bekijk deel 2 van Undercover in Nederland over misleidende afvalcoach (promo) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 25 September 2022 om 22:38

Na twee schokkende afleveringen over een man die anorexiapatiënten aanmoedigde nóg meer af te vallen richt Alberto Stegeman zijn pijlen deze week op meer conventionele oplichters in Undercover in Nederland. Hij belandt namelijk in de kozijnenhandel.

Bendes
In deze aflevering van Undercover in Nederland onderzoekt Alberto Stegeman meerdere bendes die actief zijn in de kozijnenhandel in ons land. Je raadt het al: deze oplichters vragen grote bedragen als aanbetaling, maar leveren niet en gaan er vervolgens met het geld vandoor.

Spaarcenten
Het is het aloude verhaal van oplichters die profiteren van de goodwill van klanten. Alberto spreekt veel slachtoffers, die soms hun laatste spaarcenten zagen verdampen door deze bendes. Alberto en zijn team gaan op onderzoek uit en sporen de daders op.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's