Shownieuws: 'Niet chique dat Gordon niet zelf het licht uit deed in Blushing Blaricum'

Shownieuws: 'Niet chique dat Gordon niet zelf het licht uit deed in Blushing Blaricum'

Maandag 26 september 2022 om 09:14

Gordon kreeg het zondag aan de stok met een RTL Boulevard-verslaggever tijdens de sluiting van zijn lunchroom Blushing in Blaricum. Ook Shownieuws nam een kijkje en zag dat de entertainer niet de hele dag aanwezig was om afscheid van zijn team en klanten te nemen: 'Die was redelijk snel gevlogen, voordat de laatste equipe alles opgeruimd had.'

'Niet chique'
Dat komt hem op een sneer van Guido den Aantrekker te staan: 'Ik zou het wel chique vinden als je als laatste gewoon het licht uitdoet. Maar goed, dat is dus niet gebeurd. Hij was al weg', vertelt de hoofdredacteur van Story.

Bekijk het fragment van Shownieuws over de sluiting van Blushing Blaricum hieronder

Shownieuws: 'Niet chique dat Gordon niet zelf het licht uit deed in <em>Blushing Blaricum</em>' Gordon kreeg het zondag aan de stok met een RTL Boulevard-verslaggever tijdens de sluiting van zijn lunchroom Blushing in Blaricum. Ook Shownieuws nam een kijkje en zag dat de entertainer niet de hele dag aanwezig was om afscheid van zijn team en klanten te nemen: 'Die was redelijk snel gevlogen, voordat de laatste equipe alles opgeruimd had.' 'Niet chique'Dat komt hem op een sneer van Guido den Aantrekker te staan: 'Ik zou het wel chique vinden als je als laatste gewoon het licht uitdoet. Maar goed, dat is dus niet gebeurd. Hij was al weg', vertelt de hoofdredacteur van Story. Bekijk het fragment van Shownieuws over de sluiting van Blushing Blaricum hieronder Bekijk ook Shownieuws: 'Huilende Gordon verwijdert Instagramprofiel' Bekijk deze video » Gordon stuurt RTL Boulevard weg in Blaricum: 'Wilde niet met ons praten' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's