Video: Pepijn van Houwelingen (Forum) riskeert vervolging met nazi-tweet Ernst Kuipers

Video: Pepijn van Houwelingen (Forum) riskeert vervolging met nazi-tweet Ernst Kuipers

Pepijn van Houwelingen (Forum voor Democratie) heeft het weer eens voor elkaar: ophef. Met een achterlijke en grievende tweet waarop te zien is hoe minister Ernst Kuipers een nazivlag hijst speelt hij zichzelf weer eens in de aandacht, waar hem dat op inhoud maar niet lukt. 'Voor het kabinet is echt de maat vol en zij overwegen verderdere stappen. Haagse bronnen melden dat ze aan een aangifte zouden denken', vertelt Goedemorgen Nederland-verslaggever Frank van Leeuwen.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder en bekijk een nieuwe tweet van Van Houwelingen, die de nazi-tweet inmiddels heeft weggehaald, daar weer onder.

Video: Pepijn van Houwelingen (<em>Forum</em>) riskeert vervolging met nazi-tweet Ernst Kuipers Pepijn van Houwelingen (Forum voor Democratie) heeft het weer eens voor elkaar: ophef. Met een achterlijke en grievende tweet waarop te zien is hoe minister Ernst Kuipers een nazivlag hijst speelt hij zichzelf weer eens in de aandacht, waar hem dat op inhoud maar niet lukt. 'Voor het kabinet is echt de maat vol en zij overwegen verderdere stappen. Haagse bronnen melden dat ze aan een aangifte zouden denken', vertelt Goedemorgen Nederland-verslaggever Frank van Leeuwen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder en bekijk een nieuwe tweet van Van Houwelingen, die de nazi-tweet inmiddels heeft weggehaald, daar weer onder. Bekijk ook ZIEN: kabinet loopt zaal uit na complottheorieën Thierry Baudet Bekijk deze video »
TV :
Video: Pepijn van Houwelingen (Forum) riskeert vervolging met nazi-tweet Ernst Kuipers


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV