La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer

La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer

Monday 26 September 2022 om 10:05

Vanaf dinsdag 27 september kun je op Net5 genieten van de sciencefiction-/thrillerserie La Brea, waarin een enorme sinkhole voor de nodige onheilspellende en onverklaarbare problemen zorgt in Los Angeles. De trailer van het eerste seizoen zie je hieronder:

<em>La Brea</em> vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer Vanaf dinsdag 27 september kun je op Net5 genieten van de sciencefiction-/thrillerserie La Brea, waarin een enorme sinkhole voor de nodige onheilspellende en onverklaarbare problemen zorgt in Los Angeles. De trailer van het eerste seizoen zie je hieronder: De sciencefictionserie La Brea is vanaf dinsdag 27 september wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van La Brea terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: de verontrustende trailer Knock at the Cabin van regisseur M. Night Shyamalan Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Watcher: vanaf 13 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer

De sciencefictionserie La Brea is vanaf dinsdag 27 september wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van La Brea terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's