Lang Leve de Liefde: Joany vindt verleden Jeroen met exen en kinderen lastig

Lang Leve de Liefde: Joany vindt verleden Jeroen met exen en kinderen lastig

Het lijkt er in Lang Leve de Liefde op dat Joany en Jeroen een goede klik hebben. Ze hebben het erg gezellig samen en ze kussen zelfs in de hottub. Maar Joany heeft toch haar twijfels vanwege het verleden van Jeroen. Hij heeft namelijk kinderen van verschillende vrouwen, ook al ziet hij zijn kroost niet. En Joany weet naar eigen zeggen hoe lastig dat kan zijn...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Joany vindt verleden Jeroen met exen en kinderen lastig Het lijkt er in Lang Leve de Liefde op dat Joany en Jeroen een goede klik hebben. Ze hebben het erg gezellig samen en ze kussen zelfs in de hottub. Maar Joany heeft toch haar twijfels vanwege het verleden van Jeroen. Hij heeft namelijk kinderen van verschillende vrouwen, ook al ziet hij zijn kroost niet. En Joany weet naar eigen zeggen hoe lastig dat kan zijn... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Marinda in Lang Leve de Liefde vindt haar date Tiago maar oppervlakkig (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Als je me op mijn bek pakt krijg je een klap op je bek' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV