Miljoenenjacht: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro

Miljoenenjacht: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro

Peter won zondagavond het prachtige bedrag van 147.000 en deed dat in... zijn korte broek. Zijn vrouw vond dat eigenlijk geen goed idee en daar wilde Linda de Mol weleens het hare van weten, dus belde ze haar op.

'Achter een desk'
Die reageert: 'Hij zei dat hij, omdat hij achter een desk stond, dat dat niet zo erg zou zijn.' Natuurlijk hadden ze allebei niet durven hopen dat hij uiteindelijk in de finale zou staan, en daarin waren zijn blote benen wél te zien. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder.

<em>Miljoenenjacht</em>: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro Peter won zondagavond het prachtige bedrag van 147.000 en deed dat in... zijn korte broek. Zijn vrouw vond dat eigenlijk geen goed idee en daar wilde Linda de Mol weleens het hare van weten, dus belde ze haar op. 'Achter een desk'Die reageert: 'Hij zei dat hij, omdat hij achter een desk stond, dat dat niet zo erg zou zijn.' Natuurlijk hadden ze allebei niet durven hopen dat hij uiteindelijk in de finale zou staan, en daarin waren zijn blote benen wél te zien. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Linda de Mol belt vriend Bertha, die 488.000 euro won Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Als je me op mijn bek pakt krijg je een klap op je bek' Bekijk deze video » Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV