Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden

Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden

Vanaf zondag 2 oktober kunnen we op SBS6 gaan genieten van de nieuwe serie Five Live, met daarin rollen voor onder anderen Linda de Mol, Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans. De verwachtingen zijn hooggespannen, want gaat Talpa hier wederom een monsterhit mee scoren, zoals eerder gebeurde met Gooische Vrouwen?

Talkshow
De serie gaat over het reilen en zeilen achter de schermen van talkshow Five Live, die gepresenteerd wordt door Sara Bannink (De Mol) en Roderik van Zuylen (Torenstra). De twee waren in het verleden getrouwd en hebben zelfs samen twee kinderen maar nu die liefdesrelatie achter de rug is moeten ze wel nog steeds, in harmonie, hun programma presenteren. Dat geeft uiteraard een hoop onrust, die ongetwijfeld komisch in beeld is gebracht. We kunnen niet wachten!

De eerste beelden van Five Live, dat zondag om 21:30 uur voor het eerst te zien is op SBS6, zie je hieronder

<em>Five Live</em> met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Vanaf zondag 2 oktober kunnen we op SBS6 gaan genieten van de nieuwe serie Five Live, met daarin rollen voor onder anderen Linda de Mol, Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans. De verwachtingen zijn hooggespannen, want gaat Talpa hier wederom een monsterhit mee scoren, zoals eerder gebeurde met Gooische Vrouwen? TalkshowDe serie gaat over het reilen en zeilen achter de schermen van talkshow Five Live, die gepresenteerd wordt door Sara Bannink (De Mol) en Roderik van Zuylen (Torenstra). De twee waren in het verleden getrouwd en hebben zelfs samen twee kinderen maar nu die liefdesrelatie achter de rug is moeten ze wel nog steeds, in harmonie, hun programma presenteren. Dat geeft uiteraard een hoop onrust, die ongetwijfeld komisch in beeld is gebracht. We kunnen niet wachten! De eerste beelden van Five Live, dat zondag om 21:30 uur voor het eerst te zien is op SBS6, zie je hieronder Five Live is vanaf zondag 2 oktober iedere week om 21:30 uur te zien op SBS6. Daarna kun je alle afleveringen van Five Live terugkijken via Videoland. Bekijk ook Jinek: Linda de Mol samen met Lies Visschedijk in nieuwe serie Five Live Bekijk deze video » Jinek: Waldemar Torenstra speelt 'Matthijs van Nieuwkerk' in comedyserie FIVE LIVE Bekijk deze video » Lies Visschedijk ziet eigen sekscene FIVE LIVE in Jinek: 'Hoop dat mijn kinderen al slapen' Bekijk deze video »
TV :
Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden

Five Live is vanaf zondag 2 oktober iedere week om 21:30 uur te zien op SBS6. Daarna kun je alle afleveringen van Five Live terugkijken via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV