Gwen van Poorten schrijft boek over leuker leven na burn-out (Koffietijd)

Gwen van Poorten schrijft boek over leuker leven na burn-out (Koffietijd)

Gwen van Poorten is bekend als presentatrice, maar tegenwoordig mag ze zich ook schrijfster noemen. In Koffietijd vertelt Gwen dat ze het boek Voeten in het stopcontact heeft uitgebracht, dit gaat over opladen. Ze vertelt openhartig over haar burn-out op jonge leeftijd, maar ook over hoe je met minder stress een leuker leven kunt leiden. Dat doet ze door het leven van haar dromen te leven en jezelf op nummer 1 te zetten.

Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Gwen van Poorten schrijft boek over leuker leven na burn-out (<em>Koffietijd</em>) Gwen van Poorten is bekend als presentatrice, maar tegenwoordig mag ze zich ook schrijfster noemen. In Koffietijd vertelt Gwen dat ze het boek Voeten in het stopcontact heeft uitgebracht, dit gaat over opladen. Ze vertelt openhartig over haar burn-out op jonge leeftijd, maar ook over hoe je met minder stress een leuker leven kunt leiden. Dat doet ze door het leven van haar dromen te leven en jezelf op nummer 1 te zetten. Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Do vertelt opnieuw over aanranding Jeroen van Rietbergen: "Vol in gezicht geslagen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Gwen van Poorten schrijft boek over leuker leven na burn-out (Koffietijd)

Actuele video's

Meer actuele video's