Dochters Andy van der Meijde komen naar Nederland om Halloween te vieren

Dochters Andy van der Meijde komen naar Nederland om Halloween te vieren

Het contact van Andy van der Meijde met zijn dochters Purple en Isabella uit een vorige relatie verliep jarenlang nogal moeizaam. Lange tijd hadden ze nauwelijks contact, maar daar is nu verandering in gekomen. Hij heeft zijn kinderen in Italië opgezocht en deze herfst komen de meisjes zelfs naar Nederland. Zo kunnen ze samen als gezin Halloween vieren, zo vertellen realitysterren Andy en Melisa.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Dochters <em>Andy van der Meijde</em> komen naar Nederland om Halloween te vieren Het contact van Andy van der Meijde met zijn dochters Purple en Isabella uit een vorige relatie verliep jarenlang nogal moeizaam. Lange tijd hadden ze nauwelijks contact, maar daar is nu verandering in gekomen. Hij heeft zijn kinderen in Italië opgezocht en deze herfst komen de meisjes zelfs naar Nederland. Zo kunnen ze samen als gezin Halloween vieren, zo vertellen realitysterren Andy en Melisa. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Andy van der Meijde én Melisa in VI-studio: 'Mijn vriendin kon niet!' (video) Bekijk deze video » Telefoongesprek Andy vs Wesley: Andy van der Meijde vraagt naar seksleven Wesley Sneijder Bekijk deze video »
Entertainment :
Dochters Andy van der Meijde komen naar Nederland om Halloween te vieren

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV