Zien: zoontje Lío speelt met de nieuwe vriend van Jaimie Vaes

Zien: zoontje Lío speelt met de nieuwe vriend van Jaimie Vaes

Jaimie Vaes maakte onlangs bekend dat ze na haar gewelddadige relatie met Lil' Kleine een nieuwe liefde heeft gevonden. Tegenwoordig is de influencer gelukkig met Afshin Momadi, en blijkbaar kan hij het ook erg goed vinden met Lío, het zoontje van Jaimie en de rapper. In beelden die Jaimie op social media zet is te zien hoe de twee gezellig met elkaar spelen.

Bekijk social mediabeelden in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: zoontje Lío speelt met de nieuwe vriend van <em>Jaimie Vaes</em> Jaimie Vaes maakte onlangs bekend dat ze na haar gewelddadige relatie met Lil' Kleine een nieuwe liefde heeft gevonden. Tegenwoordig is de influencer gelukkig met Afshin Momadi, en blijkbaar kan hij het ook erg goed vinden met Lío, het zoontje van Jaimie en de rapper. In beelden die Jaimie op social media zet is te zien hoe de twee gezellig met elkaar spelen. Bekijk social mediabeelden in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rob Goossens over horloge-ruzie Jamie Vaes en Lil Kleine: "Lekkere content voor realityshow" Bekijk deze video » Jaimie Vaes openhartig over eerste mishandeling Lil Kleine: "Kreeg een heftige gooi" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's