Schokkende beelden school in Izjevsk (Rusland): kinderen verstoppen zich voor schutter

Schokkende beelden school in Izjevsk (Rusland): kinderen verstoppen zich voor schutter

Maandag 26 september 2022 om 15:41

Er zijn schokkende beelden opgedoken van een school in de Russische stad Izjevsk. Bij een schietpartij zijn zeker 13 mensen doodgeschoten, waaronder ook schoolkinderen. Op sociale media circuleren beelden waarop te zien is dat leerlingen zich in de school verstoppen voor de schutter. De dader is Artem Kazantsev, een oud-leerling van de school. Hij heeft zichzelf na de schietpartij van het leven beroofd. Over zijn motief is nog niets bekend.

Bekijk de heftige beelden van de schietpartij in Izjevsk in de video van RTL Nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Schokkende beelden school in <em>Izjevsk</em> (Rusland): kinderen verstoppen zich voor schutter Er zijn schokkende beelden opgedoken van een school in de Russische stad Izjevsk. Bij een schietpartij zijn zeker 13 mensen doodgeschoten, waaronder ook schoolkinderen. Op sociale media circuleren beelden waarop te zien is dat leerlingen zich in de school verstoppen voor de schutter. De dader is Artem Kazantsev, een oud-leerling van de school. Hij heeft zichzelf na de schietpartij van het leven beroofd. Over zijn motief is nog niets bekend. Bekijk de heftige beelden van de schietpartij in Izjevsk in de video van RTL Nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Ewout: moord in een toeristenoord gemist? Sjoerd Brok over bloedbad in Mexico Bekijk deze video » Schietpartij Izjevsk (Rusland): man schiet zeker 12 mensen dood op school (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden school in Izjevsk (Rusland): kinderen verstoppen zich voor schutter

Actuele video's

Meer actuele video's