Donderdag duetten in Beste Zangers: bekijk hier de eerste beelden

Donderdag duetten in Beste Zangers: bekijk hier de eerste beelden

Donderdag is het in Beste Zangers tijd voor de speciale aflevering waarin duetten worden gezongen. De kandidaten hebben de afgelopen weken liedjes van en voor elkaar gezongen, nu gaan ze samen het podium op. In de eerste beelden is onder meer te zien dat Nielson en Sarita Lorena samen You’ll Be In My Heart van Phil Collins zingen. Maar ook Roxeanne Hazes en Jaap Reesema bestijgen samen met podium om Bitter Sweet Symphony van The Verve ten gehore te brengen…

Bekijk de beelden van de duetten in Beste Zangers hieronder.

De duetten-uitzending van Beste Zangers is donderdag 29 september rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag duetten in <em>Beste Zangers</em>: bekijk hier de eerste beelden Donderdag is het in Beste Zangers tijd voor de speciale aflevering waarin duetten worden gezongen. De kandidaten hebben de afgelopen weken liedjes van en voor elkaar gezongen, nu gaan ze samen het podium op. In de eerste beelden is onder meer te zien dat Nielson en Sarita Lorena samen You’ll Be In My Heart van Phil Collins zingen. Maar ook Roxeanne Hazes en Jaap Reesema bestijgen samen met podium om Bitter Sweet Symphony van The Verve ten gehore te brengen… Bekijk de beelden van de duetten in Beste Zangers hieronder. De duetten-uitzending van Beste Zangers is donderdag 29 september rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Video: Blanks treedt in Beste Zangers op met Jeanny voor Ferdi Bolland Bekijk deze video » Ferdi Bolland in podcast Beste Zangers: 'Mijn muziek zit in Stranger Things en The Crown' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV