Sinan Can spreekt Algerijnse illegalen in Breuklijnen: ‘Ik verdien 60 euro per maand’

Sinan Can spreekt Algerijnse illegalen in Breuklijnen: ‘Ik verdien 60 euro per maand’

Vanavond gaat de nieuwe docuserie Breuklijnen van start. Hierin bezoekt Sinan Can achterstandswijken in Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. In de eerste aflevering spreekt Sinan Algerijnse criminele illegalen die in Parijs verblijven en vraagt hoe ze overleven. Een van hen vertelt dat hij 60 euro per maand verdient en daarom is het onmogelijk om de huur van een flat te betalen. “Je bent gedwongen om te stelen.”

Bekijk de beelden van Breuklijnen hieronder.

De vierdelige reportageserie Breuklijnen is van maandag 26 tot en met donderdag 29 september dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Breuklijnen terugkijken bij Gids.tv.

Sinan Can spreekt Algerijnse illegalen in <em>Breuklijnen</em>: ‘Ik verdien 60 euro per maand’ Vanavond gaat de nieuwe docuserie Breuklijnen van start. Hierin bezoekt Sinan Can achterstandswijken in Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. In de eerste aflevering spreekt Sinan Algerijnse criminele illegalen die in Parijs verblijven en vraagt hoe ze overleven. Een van hen vertelt dat hij 60 euro per maand verdient en daarom is het onmogelijk om de huur van een flat te betalen. “Je bent gedwongen om te stelen.” Bekijk de beelden van Breuklijnen hieronder. De vierdelige reportageserie Breuklijnen is van maandag 26 tot en met donderdag 29 september dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Breuklijnen terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Sinan Can over actie Ghena in Nederland: "Menselijke maat moet terugkomen" Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Bijzondere dag voor Afghaanse meisjes eindigde in domper Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV