RTL Boulevard: Clarice Stenger zet vraagtekens bij strengere maatregelen EBI Vught

RTL Boulevard: Clarice Stenger zet vraagtekens bij strengere maatregelen EBI Vught

<em>RTL Boulevard</em>: Clarice Stenger zet vraagtekens bij strengere maatregelen EBI Vught Het regime in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught moet een stuk strenger voor de gevangenen die er zitten vanwege levensbedreigend voortgezet crimineel handelen of zware georganiseerde misdaad. Dat vinden minister Weerwind van Rechtsbescherming en Yesilgöz van Justitie. De ministers willen met de nieuwe regels voorkomen dat criminelen als Willem Holleeder en Ridouan Taghi nog met de buitenwereld kunnen communiceren. Clarice Stenger is kritisch, zo hoor je in bovenstaande video van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Clarice Stenger zet vraagtekens bij strengere maatregelen EBI Vught

Het regime in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught moet een stuk strenger voor de gevangenen die er zitten vanwege levensbedreigend voortgezet crimineel handelen of zware georganiseerde misdaad. Dat vinden minister Weerwind van Rechtsbescherming en Yesilgöz van Justitie. De ministers willen met de nieuwe regels voorkomen dat criminelen als Willem Holleeder en Ridouan Taghi nog met de buitenwereld kunnen communiceren. Clarice Stenger is kritisch, zo hoor je in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV