Khalid & Sophie: Sinan Can zat een jaar in de buitenwijken van Parijs en Londen

Khalid & Sophie: Sinan Can zat een jaar in de buitenwijken van Parijs en Londen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Sinan Can zat een jaar in de buitenwijken van Parijs en Londen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Een jaar lang verbleef documentairemaker Sinan Can in de banlieues van Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. In de serie ‘Breuklijnen, Sinan in de banlieues van Europa’ worden de erbarmelijke leefomstandigheden en het bende- en drugsgeweld in deze wijken behandeld. In Khalid & Sophie vertelt Can over zijn ervaringen: 'Dan zie je dat er heel veel problemen zijn daar: criminaliteit, maar ook uitsluiting, onderwijs, woning, alles loopt daar eigenlijk door elkaar.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Sinan Can zat een jaar in de buitenwijken van Parijs en Londen

Een jaar lang verbleef documentairemaker Sinan Can in de banlieues van Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. In de serie ‘Breuklijnen, Sinan in de banlieues van Europa’ worden de erbarmelijke leefomstandigheden en het bende- en drugsgeweld in deze wijken behandeld. In Khalid & Sophie vertelt Can over zijn ervaringen: 'Dan zie je dat er heel veel problemen zijn daar: criminaliteit, maar ook uitsluiting, onderwijs, woning, alles loopt daar eigenlijk door elkaar.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV