Zien: Jan Boskamp sloopt tafel Veronica Offside bij openen flesje drinken

Zien: Jan Boskamp sloopt tafel Veronica Offside bij openen flesje drinken

Aan de tafel van Veronica Offside heerst nogal wat verbazing over de manier waarop Bas Ticheler, de persvoorlichter van Louis van Gaal, een flesje cola opent - met behulp van een ander flesje cola. Het is tegenwoordig nog steeds een normale praktijk, maar voor de heren gaat een wereld open. Wilfred Genee probeert Jan Boskamp ook een flesje te laten openen...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Jan Boskamp</em> sloopt tafel <em>Veronica Offside</em> bij openen flesje drinken Aan de tafel van Veronica Offside heerst nogal wat verbazing over de manier waarop Bas Ticheler, de persvoorlichter van Louis van Gaal, een flesje cola opent - met behulp van een ander flesje cola. Het is tegenwoordig nog steeds een normale praktijk, maar voor de heren gaat een wereld open. Wilfred Genee probeert Jan Boskamp ook een flesje te laten openen... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tafel kapotBoskamp kent de methode met de twee flesjes niet, maar kent wel een andere manier: de dop bij de rand van de tafel houden en er vervolgens keihard op slaan. Hoewel dit ook een beproefd recept is, gaat het nu even helemaal mis. Dat ziet Genee ook: "Er breekt een heel stuk uit de tafel nu, Jan." Wim Kieft heeft wéér een andere manier om zijn flessen te openen; als verstokte alcoholist sloeg hij de flessen vroeger gewoon stuk. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tafel kapot
Boskamp kent de methode met de twee flesjes niet, maar kent wel een andere manier: de dop bij de rand van de tafel houden en er vervolgens keihard op slaan. Hoewel dit ook een beproefd recept is, gaat het nu even helemaal mis. Dat ziet Genee ook: "Er breekt een heel stuk uit de tafel nu, Jan." Wim Kieft heeft wéér een andere manier om zijn flessen te openen; als verstokte alcoholist sloeg hij de flessen vroeger gewoon stuk.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's