Veronica Offside: Tom Staal slacht Belgische supporters, "ga je toch lekker thuis kijken!"

Veronica Offside: Tom Staal slacht Belgische supporters, "ga je toch lekker thuis kijken!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Veronica Offside</em>: Tom Staal slacht Belgische supporters, &quot;ga je toch lekker thuis kijken!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tom Staal is tegenwoordig regelmatig te zien als verslaggever bij Veronica Offside. Zondagavond trok hij naar Amsterdam om verslag te doen van het feestgedruis buiten de Johan Cruijff Arena, voor de wedstrijd Nederland - België. Daar trof hij enkele kritische Belgische supporters, die het opvallend rustig vonden en de taferelen vergeleken met die op een begrafenis. Daar was Staal niet van gediend: "Je bent hier te gast hè! Dan ga je toch lekker thuis kijken, als je het hier niet leuk vindt!" Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tom Staal is tegenwoordig regelmatig te zien als verslaggever bij Veronica Offside. Zondagavond trok hij naar Amsterdam om verslag te doen van het feestgedruis buiten de Johan Cruijff Arena, voor de wedstrijd Nederland - België. Daar trof hij enkele kritische Belgische supporters, die het opvallend rustig vonden en de taferelen vergeleken met die op een begrafenis. Daar was Staal niet van gediend: "Je bent hier te gast hè! Dan ga je toch lekker thuis kijken, als je het hier niet leuk vindt!"

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's