Jan Boskamp snapt er niets van: "Schrok me kapot dat Justin Bijlow niet bij selectie zat"

Jan Boskamp snapt er niets van: "Schrok me kapot dat Justin Bijlow niet bij selectie zat"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jan Boskamp</em> snapt er niets van: &quot;Schrok me kapot dat <em>Justin Bijlow</em> niet bij selectie zat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jan Boskamp is natuurlijk een Feyenoord-supporter in hart en nieren, maar er zullen meer gefronste wenkbrauwen zijn geweest toen bleek dat keeper Justin Bijlow niet bij de selectie van het Nederlands elftal zat. Zelf snapt Boskamp er helemaal niets meer van: "Ik schrok me kapot!" Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp is natuurlijk een Feyenoord-supporter in hart en nieren, maar er zullen meer gefronste wenkbrauwen zijn geweest toen bleek dat keeper Justin Bijlow niet bij de selectie van het Nederlands elftal zat. Zelf snapt Boskamp er helemaal niets meer van: "Ik schrok me kapot!"

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV