Andy van der Meijde vertelt hilarisch verhaal over huwelijk: "Ik wilde helemaal niet trouwen!"

Andy van der Meijde vertelt hilarisch verhaal over huwelijk: "Ik wilde helemaal niet trouwen!"

Dinsdag 27 september 2022 om 08:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy van der Meijde</em> vertelt hilarisch verhaal over huwelijk: &quot;Ik wilde helemaal niet trouwen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy van der Meijde draagt de laatste tijd met grote regelmaat smakelijke anekdotes voor in Veronica Offside. De uitzending van maandagavond vormde daarop geen uitzondering, want het huwelijk van Mohamed Ihattaren kwam ter sprake. Van der Meijde vertelt dat hij ooit geen cadeau voor zijn vriendin had gekocht met Kerst en dus maar een ring haalde in de stad. Die dacht dus meteen dat ze gingen trouwen, maar dat heeft Van der Meijde daarna nog drie of vier jaar kunnen uitstellen... Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Andy van der Meijde draagt de laatste tijd met grote regelmaat smakelijke anekdotes voor in Veronica Offside. De uitzending van maandagavond vormde daarop geen uitzondering, want het huwelijk van Mohamed Ihattaren kwam ter sprake. Van der Meijde vertelt dat hij ooit geen cadeau voor zijn vriendin had gekocht met Kerst en dus maar een ring haalde in de stad. Die dacht dus meteen dat ze gingen trouwen, maar dat heeft Van der Meijde daarna nog drie of vier jaar kunnen uitstellen...

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's