René van der Gijp vertelt seksverhaal: "Ben om 2 uur gaan neuken en was half 7 nog bezig!"

René van der Gijp vertelt seksverhaal: "Ben om 2 uur gaan neuken en was half 7 nog bezig!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> vertelt seksverhaal: &quot;Ben om 2 uur gaan neuken en was half 7 nog bezig!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Laat het maar aan René van der Gijp over om met de nodige vunzige verhalen op de proppen te komen in Vandaag Inside. Zo vertelt hij over een lezing in Groningen, waar hij in een hotelkamer naast de eigenaar van het bedrijf sliep. Van der Gijp had een vriendin meegenomen en voordat ze begonnen aan een spannende vrijpartij had hij een paar trekjes genomen van een joint. Het gevolg? "Ik ben om twee uur gaan neuken en was om half zeven nog bezig! [...] Hij zei niks, maar hij dacht natuurlijk: zo, dat is een doordouwer, die gozer!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Laat het maar aan René van der Gijp over om met de nodige vunzige verhalen op de proppen te komen in Vandaag Inside. Zo vertelt hij over een lezing in Groningen, waar hij in een hotelkamer naast de eigenaar van het bedrijf sliep. Van der Gijp had een vriendin meegenomen en voordat ze begonnen aan een spannende vrijpartij had hij een paar trekjes genomen van een joint. Het gevolg? "Ik ben om twee uur gaan neuken en was om half zeven nog bezig! [...] Hij zei niks, maar hij dacht natuurlijk: zo, dat is een doordouwer, die gozer!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV