Johan Derksen moet niets hebben van parkeerplaatsen: "Staan altijd Marokkanen te dealen"

Johan Derksen moet niets hebben van parkeerplaatsen: "Staan altijd Marokkanen te dealen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> moet niets hebben van parkeerplaatsen: &quot;Staan altijd <em>Marokkanen</em> te dealen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside komt het gesprek op wildplassen langs de snelweg. René van der Gijp vertelt een verhaal over Wim Kieft, die na een plasje van de homoparkeerplaats vluchtte toen iemand aan hem vroeg of hij geil was. Ook Johan Derksen moet niets van deze parkeerterreinen hebben, want volgens hem staan er altijd Marokkanen te dealen. Wilfred Genee probeert hem te wijzen op zijn enigszins stigmatiserende opmerking - "het zijn altijd Marokkanen?" - maar Derksen is zich van geen kwaad bewust: "Ja, die zijn daar ook allemaal." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside komt het gesprek op wildplassen langs de snelweg. René van der Gijp vertelt een verhaal over Wim Kieft, die na een plasje van de homoparkeerplaats vluchtte toen iemand aan hem vroeg of hij geil was. Ook Johan Derksen moet niets van deze parkeerterreinen hebben, want volgens hem staan er altijd Marokkanen te dealen. Wilfred Genee probeert hem te wijzen op zijn enigszins stigmatiserende opmerking - "het zijn altijd Marokkanen?" - maar Derksen is zich van geen kwaad bewust: "Ja, die zijn daar ook allemaal."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV