Zien: Martien Meiland laat zangkunsten horen in 'De Sint Stunt', "wat goéééd Sinterklaas!"

Zien: Martien Meiland laat zangkunsten horen in 'De Sint Stunt', "wat goéééd Sinterklaas!"

Zien: <em>Martien Meiland</em> laat zangkunsten horen in 'De Sint Stunt', &quot;wat goéééd Sinterklaas!&quot; Hoewel sommige mensen inmiddels Martien Meiland-moe zijn, blijft de realityster flink aan de weg timmeren in entertainmentland. Samen met Party Piet Pablo verzorgt hij zelfs de soundtrack van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. In het nummer 'De Sint Stunt' zijn de zangkunsten van Meiland te horen, maar zelfs een gladde productie kan niet verhullen dat Meiland hier niet bepaald talent voor heeft. Uiteraard komt zijn uitspraak "wat goéééd" wel weer voorbij. Bekijk de beelden van Martien Meiland hierboven. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf woensdag 5 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk ook Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien ruziet met Erica als ze niet op tijd remt Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hoewel sommige mensen inmiddels Martien Meiland-moe zijn, blijft de realityster flink aan de weg timmeren in entertainmentland. Samen met Party Piet Pablo verzorgt hij zelfs de soundtrack van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. In het nummer 'De Sint Stunt' zijn de zangkunsten van Meiland te horen, maar zelfs een gladde productie kan niet verhullen dat Meiland hier niet bepaald talent voor heeft. Uiteraard komt zijn uitspraak "wat goéééd" wel weer voorbij.

Bekijk de beelden van Martien Meiland hierboven. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf woensdag 5 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV