Mark Rutte in speciale Op1 over stikstofprobleem: 'We zitten echt in een nieuwe fase'

Mark Rutte in speciale Op1 over stikstofprobleem: 'We zitten echt in een nieuwe fase'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Mark Rutte in speciale <em>Op1</em> over stikstofprobleem: 'We zitten echt in een nieuwe fase' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sven Kockelmann bevroeg premier Mark Rutte maandag in een speciale uitzending van Op1. Natuurlijk kwam ook de stikstofkwestie aan bod. Rutte stelt dat er een nieuwe fase is aangebroken in dat probleem. Op 5 oktober komt bemiddelaar Johan Remkes met zijn bevindingen. 'Het goede nieuws is dat we nu in een andere fase zitten. We zijn in gesprek en zij bezig stap voor stap het stikstofprobleem onder controle te krijgen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Rutte in speciale Op1 over stikstofprobleem: 'We zitten echt in een nieuwe fase'

Sven Kockelmann bevroeg premier Mark Rutte maandag in een speciale uitzending van Op1. Natuurlijk kwam ook de stikstofkwestie aan bod. Rutte stelt dat er een nieuwe fase is aangebroken in dat probleem. Op 5 oktober komt bemiddelaar Johan Remkes met zijn bevindingen. 'Het goede nieuws is dat we nu in een andere fase zitten. We zijn in gesprek en zij bezig stap voor stap het stikstofprobleem onder controle te krijgen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV