Johan Derksen wil opvang Russische deserteurs: "Waardoor Nederlanders nooit meer huis krijgen"

Johan Derksen wil opvang Russische deserteurs: "Waardoor Nederlanders nooit meer huis krijgen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> wil opvang Russische deserteurs: &quot;Waardoor Nederlanders nooit meer huis krijgen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Sinds de gedeeltelijke mobilisatie van Russische reservisten zijn al duizenden van hen de grens overgestoken. Ze zijn het niet eens met de inval van Vladimir Poetin in Oekraïne en besluiten het land te verlaten. Johan Derksen pleit voor humane opvang van deze Russische deserteurs, maar voorziet meteen gevolgen: "Waardoor Nederlanders helemaal geen huis meer kunnen krijgen, nooit meer..." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sinds de gedeeltelijke mobilisatie van Russische reservisten zijn al duizenden van hen de grens overgestoken. Ze zijn het niet eens met de inval van Vladimir Poetin in Oekraïne en besluiten het land te verlaten. Johan Derksen pleit voor humane opvang van deze Russische deserteurs, maar voorziet meteen gevolgen: "Waardoor Nederlanders helemaal geen huis meer kunnen krijgen, nooit meer..."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV