Mark Rutte haalt uit naar Pepijn van Houwelingen: "Vreselijk wat die man gedaan heeft!"

Mark Rutte haalt uit naar Pepijn van Houwelingen: "Vreselijk wat die man gedaan heeft!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> haalt uit naar <em>Pepijn van Houwelingen</em>: &quot;Vreselijk wat die man gedaan heeft!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Forum voor Democratie ligt de afgelopen week weer hevig onder vuur. Eerst stapte het kabinet collectief op na insinuaties van Thierry Baudet dat Sigrid Kaag een spion van de mondiale deep state is, vervolgens Twitterde Kamerlid Pepijn van Houwelingen een foto van ministers Karien van Gennip en Ernst Kuipers met een nazivlag in handen. Mark Rutte heeft in Op1 geen goed woord over voor de actie van Van Houwelingen: "Vreselijk wat die man gedaan heeft! Het is zó verwerpelijk!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Rutte haalt uit naar Pepijn van Houwelingen: "Vreselijk wat die man gedaan heeft!"

Forum voor Democratie ligt de afgelopen week weer hevig onder vuur. Eerst stapte het kabinet collectief op na insinuaties van Thierry Baudet dat Sigrid Kaag een spion van de mondiale deep state is, vervolgens Twitterde Kamerlid Pepijn van Houwelingen een foto van ministers Karien van Gennip en Ernst Kuipers met een nazivlag in handen. Mark Rutte heeft in Op1 geen goed woord over voor de actie van Van Houwelingen: "Vreselijk wat die man gedaan heeft! Het is zó verwerpelijk!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV