Shownieuws: Samantha Steenwijk mét Daisy bij Tino Martin

Shownieuws: Samantha Steenwijk mét Daisy bij Tino Martin

Samantha Steenwijk was wel toe aan een uitje, na alle drek die ze afgelopen tijd over zich heen kreeg vanwege een, door Yvonne Coldeweijer uitgelekte, relatiecrisis en gedoe rondom haar afvalmethode. Dus toog ze met haar Daisy naar de aftrap van de theatertour van Tino Martin: 'Ik ken hem denk ik al 20 jaar, we zijn ongeveer samen begonnen met zingen. Ik ben heel trots op hem', aldus de zangeres.

Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook onder anderen Rachel Hazes en Estelle Cruijff aan het woord komen, hieronder

Shownieuws: <em>Samantha Steenwijk</em> mét Daisy bij Tino Martin Samantha Steenwijk was wel toe aan een uitje, na alle drek die ze afgelopen tijd over zich heen kreeg vanwege een, door Yvonne Coldeweijer uitgelekte, relatiecrisis en gedoe rondom haar afvalmethode. Dus toog ze met haar Daisy naar de aftrap van de theatertour van Tino Martin: 'Ik ken hem denk ik al 20 jaar, we zijn ongeveer samen begonnen met zingen. Ik ben heel trots op hem', aldus de zangeres. Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook onder anderen Rachel Hazes en Estelle Cruijff aan het woord komen, hieronder Shownieuws gemist? Samantha Steenwijk en Daisy over relatieproblemen: 'Wij zijn gelukkig' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV