De Avondshow: Mark Rutte en Sven Kockelmann hebben eigen begroetingsritueel

De Avondshow: Mark Rutte en Sven Kockelmann hebben eigen begroetingsritueel

Arjen Lubach ging maandagavond op geheel eigen wijze in op de mobilisatie in Rusland en blikte daarnaast vooruit op het interview van Sven Kockelmann met Mark Rutte bij Op1. Verslaggever Tex de Wit: 'De twee gaan way back, hebben elkaar zo vaak gesproken op tv dat ze zelfs hun eigen begroetingstritueel hebben.' Hoe dat eruit ziet, zie je hieronder in het fragment van De Avondshow met Arjen Lubach (na 5min00).

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 26 september. Je kunt ook deze hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

De Avondshow: <em>Mark Rutte</em> en Sven Kockelmann hebben eigen begroetingsritueel Arjen Lubach ging maandagavond op geheel eigen wijze in op de mobilisatie in Rusland en blikte daarnaast vooruit op het interview van Sven Kockelmann met Mark Rutte bij Op1. Verslaggever Tex de Wit: 'De twee gaan way back, hebben elkaar zo vaak gesproken op tv dat ze zelfs hun eigen begroetingstritueel hebben.' Hoe dat eruit ziet, zie je hieronder in het fragment van De Avondshow met Arjen Lubach (na 5min00). Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 26 september. Je kunt ook deze hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow: Mark Rutte en Sven Kockelmann hebben eigen begroetingsritueel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV